www.cafeducours.com
Danmark
Forside Forsendelse & Retur

Forsendelse & ReturLevering

Vi er i stand til at placere din ordre næsten hvor som helst i verden med DHL. Alle køb foretaget online er normalt leveret inden for 1-2 dage, og bør komme på land, hvor kunden bor inden for 5-7 hverdage. Men hvis du bor i de mere landlige områder, kan det tage længere tid. kan holdes op Internationale ordrer af toldmyndighederne, desværre disse typer af forsinkelser tendens til at være uden for kontrol, men vi kan yde bistand i disse spørgsmål.

Bestil Annuller

Du kan, uanset årsag, annullere en ordre inden for seks timer efter indkøb, før varerne faktisk leveres og få en fuld refusion. Annullering af ordren skal ske skriftligt oplyse dit ordrenummer. Dette er ofte sendt via e-mail til kundeservice services.If varer er allerede blevet sendt forud for annulleringen, bedes du kontakte vores kundeservice og bede dig om at komme tilbage adresse inden for 14 dage.

Retur eller handel

Vi accepterer kun tre grunde til returnering eller ombytning, forkert størrelse, forkerte Bestillingsvarer ;. Defekte elementer Hvis du har modtaget forkerte emner eller endda defekte produkter, bedes du informere os inden for 1-2 dage efter modtagelsen af ​​de produkter, at kvalificere sig til en tilbagevenden eller handel . Hvis du ikke giver os en hurtig underretning til rådighed, vil vi ikke godkende dit afkast eller handel. at modtage tilladelse til et afkast, så kontakt os for at få at opnå afkast grund. Alle elementer skal returneres i nye, ubrugte, og uvasket tilstand. Stort set alle originale etiketter skal stadig fast. Hvis du returnerer poster uden tilladelse, at vi accepterer ikke returnering eller tilbagebetaling. Fysiske skader forvoldt en ejendom, som forbrugeren ikke påvirke denne politik. levere tilbage af bedste måde, så vi kan få hurtigt og derefter løse dette problem.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål om denne politik, kan du kontakte os.